Va de Flashmobs....

divendres, 4 de juny del 2010 Posted by Guille

Ja fa un temps, es van posar de moda les campanyes publicitàries de guerrilla, es a dir, aquelles campanyes puntuals de petit format, a peu de carrer, que destacaven per la seva originalitat, posada en escena i que tenien un gran impacte visual. Una d’aquestes campanyes es realitzava als cinemes just abans de començar la pel•lícula., i consistia en que una persona del públic(que resultava ser un actor) li sonava el telèfon, i un altre personatge del públic, li recriminava i començava una petita representació.

Desprès, aquestes accions van passar a formar part de la gent, y van decidir fer alguna cosa pel simple fet de divertir-se fent-la, i es van començar a fer-se dins d’universitats: Pacmans, supermans, village people, pares noels nudistes amb patinet per la UPF, i aeròbic a la UB.

Mes endavant la gent de improve anywhere(mireu la pagina i els vídeos) ho van convertir en un esdeveniment global, i aquestes accions van començar a ser vox populi i a sortir al telenotícies i mitjans de comunicació. Quanta gent ha vist l’estació de tren de Nova York congelada? Quanta d’aquesta gent no ha desitjat fer un flash mob d’aquest a Barcelona? (però un de nou, un original, un que encara no hagin fet a Nova York. A veure si algun cop parlen de nosaltres i no al reves).

i si aquestes accions es fessin a petita escala, per un petit públic?
Vols casar-te amb mi?


Mans al cap.

i com a extra, una versió a l'espanyola d'un casament. Gallina de piel quan la noia canta....